Voor JuRo Unirek bvba staat uw gezondheid en die van onze medewerkers voorop. I.v.m. het COVID-19 virus worden daarom afspraken bij ons op kantoor vervangen door telefonische afspraken. Tevens is onze showroom gesloten. Leveringen en montages worden gewoon volgens planning uitgevoerd en materialen kunnen ook nog steeds afgehaald worden. Wel vragen wij u hierbij de hygiënerichtlijnen te hanteren.

Archiefrekken

vast

verrijdbaar

maatwerk

handmatig, half- of volautomatisch

De beste archiefoplossing

Archiefkasten

Voor het opbergen van vertrouwelijke documenten, boeken, mappen en papieren hebben wij archiefrekken in het assortiment waarbij u de keuze heeft tussen een vast of verrijdbaar archiefrek.

Verrijdbaar archiefrek

Bij deze vorm worden de archiefrekken op een onderstel met rails geplaatst. Hierdoor bespaart u veel ruimte doordat de meeste gangpaden komen te vervallen. Het verplaatsen van het rek kunt u op drie manieren doen: handmatig, halfautomatisch of volautomatisch.

Vrijblijvend advies archiefrekken

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over de archiefrekken kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Mocht het nodig zijn dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Contact

Terugbelverzoek Geef ons uw nummer en wij bellen u terug!
Vul a.u.b.uw naam in
Vul a.u.b.uw telefoonnummer in
Dank u! Wij hebben u verzoek ontvangen en bellen u z.s.m. terug.

Contacteer ons

JuRo Unirek bvba
Blekerijstraat 75 / bus 20
9000 Gent
T. 09/324.84.52
E. info@jurounirek.be

Openingstijden

Ma t/m vr 08:00 - 17:00 uur

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch
bereikbaar van 08:00 uur tot 17:00 uur

Showroom: op afspraak

Financieel

Btw: BE 0561.953.068

Bank: KBC BE76736006987195

 

 

 

Search