Magazijninrichting

Nieuwe en gebruikte magazijninrichting en toebehoren

JuRo Unirek bvba heeft jarenlange ervaring in het vinden van de beste oplossingen bij de inrichting van uw magazijn, rekening houdend met het heden en de toekomst. Wij leveren een uitgebreid assortiment aan magazijnsystemen voor uw magazijninrichting, maar ook voor aanverwante artikelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Door onze organisatiestructuur is het mogelijk om alle producten en diensten die wij leveren in eigen beheer te houden, waardoor een uitstekende kwaliteit en service van uw magazijnsysteem gegarandeerd is. Klik op een van de buttons van uw product en laat u verrassen door de vele mogelijkheden van onze magazijninrichting.

Magazijnrekken

Magazijnrekken
Binnen ons uitgebreide assortiment magazijnstellingen hebben wij voor elk "ruimteprobleem" een passende oplossing beschikbaar.

Toebehoren en accessoires

Toebehoren en accessoires
Ons assortiment bestaat niet alleen uit verschillende soorten magazijnstellingen. Ook voor aanverwante artikelen ben u bij ons aan het juiste adres.

Gebruikte magazijninrichting

Gebruikte magazijninrichting
JuRo Unirek heeft altijd gebruikte magazijnrekken op voorraad. Deze materialen zijn voordelig geprijsd en altijd in prima staat.

Vrijblijvend advies magazijninrichting

Onze verkoopadviseurs denken graag vrijblijvend met u mee over de inrichting van uw magazijn waarbij ook de veiligheid van uw magazijn systeem en uw personeel niet uit het oog verloren wordt.

Het leveren van kwaliteit en het veilig kunnen gebruiken van uw magazijnsystemen staan bij ons voorop. Onze producten voldoen aan de wettelijk, voor magazijninrichting, voorgeschreven normen.

Contact

Terugbelverzoek Geef ons uw nummer en wij bellen u terug!
Vul a.u.b.uw naam in
Vul a.u.b.uw telefoonnummer in
Dank u! Wij hebben u verzoek ontvangen en bellen u z.s.m. terug.

Contacteer ons

JuRo Unirek bvba
Isabella Haeckstraat 15-G
B-9070 Destelbergen
T. 09/324.84.52
E. info@jurounirek.be

Openingstijden

Ma t/m vr 08:00 - 17:00 uur

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch
bereikbaar van 08:00 uur tot 17:00 uur

Showroom: op afspraak

Financieel

Btw: BE 0561.953.068

Bank: KBC BE76736006987195

 

 

 

Search