Kunststof rekken

hoogste kwaliteitsnormen

verrijdbaar leverbaar

hoekopstelling mogelijk

maatwerk

HACCP superschoon

Hygiënische (HACCP) opslag Tiger Rack

Op het gebied van hygiënische opslag heeft JuRo Unirek voor u twee uitstekende mogelijkheden. Eén hiervan is het type Tiger Rack kunststof legbordrekken. Deze kunststof stellingkast is geschikt voor droge opslag, gekoelde opslag en bevroren opslag tot -30 graden. De staanders en liggers zijn vervaardigd van hoogwaardig kunststof met een stalen kern. De naadloos gesloten onderdelen van hoogwaardig polypropyleen maken het binnendringen van vuil en vocht onmogelijk. De stellingkast heeft zonder kruisschoren veel stabiliteit en tevens een hoog draagvermogen. De legbordrekken hebben een hoge flexibiliteit waarbij de legborden om de 100mm verstelbaar zijn.

De montage van de Tiger Rack rekken is snel en eenvoudig en ook geheel zonder bouten en moeren. De staanders zijn leverbaar in 5 hoogtes (gemonteerd geleverd), 4 dieptes en men kan een keuze maken tussen roosters of gesloten legborden.

Maximale draagkracht

Het draagvermogen per legbord bedraagt 150kg (gelijkmatig verdeeld over het legbord). Het draagvermogen per sectie is 600kg. Deze kunststof rekken zijn ook als een verrijdbare kar leverbaar.

Kwaliteitsnormen

Tiger Rack kunststof stellingkasten hebben het GS-TÜV waarborg en voldoen aan alle kwaliteitslabels en normen (HACCP). Het product is geschikt voor gebruik in combinatie met voedsel en voldoet daarmee tevens aan de normen van de Voedsel en Waren Autoriteit.

Vrijblijvend advies Tiger Rack

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over de Tiger Rack HACCP legbordrekken kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Mocht het nodig zijn dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Contact

Terugbelverzoek Geef ons uw nummer en wij bellen u terug!
Vul a.u.b.uw naam in
Vul a.u.b.uw telefoonnummer in
Dank u! Wij hebben u verzoek ontvangen en bellen u z.s.m. terug.

Contacteer ons

JuRo Unirek bvba
Isabella Haeckstraat 15-G
B-9070 Destelbergen
T. 09/324.84.52
E. info@jurounirek.be

Openingstijden

Ma t/m vr 08:00 - 17:00 uur

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch
bereikbaar van 08:00 uur tot 17:00 uur

Showroom: op afspraak

Financieel

Btw: BE 0561.953.068

Bank: KBC BE76736006987195

 

 

 

Search