Aluminium rekken

hoogste kwaliteitsnormen

verrijdbaar leverbaar

hoekopstelling mogelijk

maatwerk

HACCP superschoon

Hygiënische (HACCP) opslag Fermod

Op het gebied van hygiënische opslag heeft JuRo Unirek voor u twee uitstekende mogelijkheden. Eén hiervan is het type Fermod aluminium legbordrekken. Deze rekken zijn geschikt voor droge opslag, gekoelde opslag en bevroren opslag tot - 30 graden. De Fermod staanders en liggers zijn van geanodiseerd aluminium en kunnen worden afgedekt met polyethyleen legborden, aluminium legborden of geheel in een roestvrijstalen uitvoering (AISI 304). Dankzij de vooraf geperforeerde staanders zijn de legborden om de 150mm in hoogte verstelbaar.

Maximale draagkracht

Dankzij het unieke systeem van conische Duralinox dragers en verbindingen heeft iedere stelling een uitstekende stevigheid en biedt het steeds een maximaal draagvermogen. De legborden zijn onder andere verkrijgbaar in composiet grijs (polymeer) en geanodiseerd aluminium (Duralinox). De dieptes 360mm en 560mm zijn tevens geschikt voor gastronorm bakken. Deze stellingen zijn ook als een verrijdbare kar leverbaar.

Kwaliteitsnormen

Fermod aluminium legbordstellingen voldoen aan het NF kwaliteitslabel, de NSF D021384 norm en de HACCP norm. Het product is geschikt voor gebruik in combinatie met voedsel en voldoet daarmee tevens aan de normen van de Voedsel en Waren Autoriteit.

Vrijblijvend advies Fermod

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over de Fermod HACCP legbordsrekken kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Mocht het nodig zijn dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Contact

Terugbelverzoek Geef ons uw nummer en wij bellen u terug!
Vul a.u.b.uw naam in
Vul a.u.b.uw telefoonnummer in
Dank u! Wij hebben u verzoek ontvangen en bellen u z.s.m. terug.

Contacteer ons

JuRo Unirek bvba
Isabella Haeckstraat 15-G
B-9070 Destelbergen
T. 09/324.84.52
E. info@jurounirek.be

Openingstijden

Ma t/m vr 08:00 - 17:00 uur

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch
bereikbaar van 08:00 uur tot 17:00 uur

Showroom: op afspraak

Financieel

Btw: BE 0561.953.068

Bank: KBC BE76736006987195

 

 

 

Search