Voor JuRo Unirek bvba staat uw gezondheid en die van onze medewerkers voorop. I.v.m. het COVID-19 virus worden daarom afspraken bij ons op kantoor vervangen door telefonische afspraken. Tevens is onze showroom gesloten. Leveringen en montages worden gewoon volgens planning uitgevoerd en materialen kunnen ook nog steeds afgehaald worden. Wel vragen wij u hierbij de hygiënerichtlijnen te hanteren.

Trappen en ladders

volledig inklapbaar/compact

sterk

stabiel

duurzaam

Veiligheid voorop!

Klimmaterialen

Het ASC assortiment biedt u diverse hoogte- en breedtematen en alle volgens de meest strenge veiligheidseisen. Afhankelijk van de keuze zijn onze trappen volledig inklapbaar en daardoor zeer compact om eventueel mee te nemen of op te bergen. Alle producten zijn uitermate sterk, stabiel en duurzaam. De klimmaterialen zijn gefabriceerd volgens de normeringen, zoals gesteld in de Nederlandse warenwet en de NEN/2484. Kortom, ASC staat voor kwaliteit.

Vrijblijvend advies ASC trappen

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over de ASC klimmaterialen kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Mocht het nodig zijn dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Contact

Terugbelverzoek Geef ons uw nummer en wij bellen u terug!
Vul a.u.b.uw naam in
Vul a.u.b.uw telefoonnummer in
Dank u! Wij hebben u verzoek ontvangen en bellen u z.s.m. terug.

Contacteer ons

JuRo Unirek bvba
Blekerijstraat 75 / bus 20
9000 Gent
T. 09/324.84.52
E. info@jurounirek.be

Openingstijden

Ma t/m vr 08:00 - 17:00 uur

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch
bereikbaar van 08:00 uur tot 17:00 uur

Showroom: op afspraak

Financieel

Btw: BE 0561.953.068

Bank: KBC BE76736006987195

 

 

 

Search