Voor JuRo Unirek bvba staat uw gezondheid en die van onze medewerkers voorop. I.v.m. het COVID-19 virus worden daarom afspraken bij ons op kantoor vervangen door telefonische afspraken. Tevens is onze showroom gesloten. Leveringen en montages worden gewoon volgens planning uitgevoerd en materialen kunnen ook nog steeds afgehaald worden. Wel vragen wij u hierbij de hygiënerichtlijnen te hanteren.

Middelzware rekken

eenvoudig in gebruik

groot draagvermogen

verzinkt of gelakt

maatwerk

Compact met veel capaciteit

Rekken met extra grote vakken

Middelzware rekken worden gebruikt voor de opslag van goederen die te groot en/of te zwaar zijn voor een legbordrek. Met name grote dozen en/of kratten kunnen moeiteloos in het grootvakrek worden opgeslagen, waardoor u niet gelijk een groot palletrek hoeft aan te schaffen. Middelzware rekken zijn leverbaar in een verzinkte en gelakte uitvoering. Beide systemen zijn flexibel in te delen en eenvoudig te (de)monteren. De verzinkte middelzware rekken spreken voor zich, de gelakte staanders zijn blauw (Ral 5015) en de liggers grijs (Ral 7035).

Vrijblijvend advies middelzware rekken

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over de middelzware rekken kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Mocht het nodig zijn dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Contact

Terugbelverzoek Geef ons uw nummer en wij bellen u terug!
Vul a.u.b.uw naam in
Vul a.u.b.uw telefoonnummer in
Dank u! Wij hebben u verzoek ontvangen en bellen u z.s.m. terug.

Contacteer ons

JuRo Unirek bvba
Blekerijstraat 75 / bus 20
9000 Gent
T. 09/324.84.52
E. info@jurounirek.be

Openingstijden

Ma t/m vr 08:00 - 17:00 uur

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch
bereikbaar van 08:00 uur tot 17:00 uur

Showroom: op afspraak

Financieel

Btw: BE 0561.953.068

Bank: KBC BE76736006987195

 

 

 

Search