Magazijnrekken

Soorten magazijnrekken

JuRo Unirek bvba heeft jarenlange ervaring in het vinden van de beste oplossingen voor magazijnrekken, rekening houdend met het heden en de toekomst. Wij leveren een uitgebreid assortiment aan magazijn rekken, maar ook voor aanverwante artikelen bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze organisatiestructuur is het mogelijk om alle producten en diensten die wij leveren in eigen beheer te houden, waardoor een uitstekende kwaliteit en service van uw magazijnrek gegarandeerd is.

legbordstellingen4.jpg

Legbordrekken

Onze legbordrekken, Metalsistem Super 1-2-3 en Metalsistem Unirack, zijn geschikt voor de opslag van lichte tot half zware goederen die handmatig in de rekken worden gelegd. Beide legbordrekken zijn zeer veelzijdig in gebruik. De legbordrekken zijn met vele standaard accessoires leverbaar.

superbuild_palletstelling_13.jpg

Palletrekken

Voor de opslag van pallets leveren wij een omvangrijk programma aan palletrekken. Door deze grote keuze aan standaard mogelijkheden kunnen wij niet alleen palletrekken leveren voor lichte tot zeer zwaar beladen pallets maar ook voor afwijkende maatvoeringen.

draagarmstellingen10.jpg

Draagarmstellingen

Een draagarmstelling is uitermate geschikt voor opslag van lange goederen zoals bijvoorbeeld aluminium profielen, lengtes pvc of platen hout. Draagarmstellingen zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten en zijn precies af te stemmen op de benodigde belasting. Licht, zwaar of zeer zwaar.

archiefstellingen5.jpg

Archiefrekken

Voor het opbergen van vertrouwelijke documenten, boeken, mappen en papieren hebben wij vaste en verrijdbare archiefrekken in het assortiment.

entresol_overvloeringen08.jpg

Platformen

Wanneer uw huidige magazijn te klein wordt kan er op een goedkope manier extra ruimte worden gecreëerd door het plaatsen van een platform (verdiepingsvloer).

haccp2.jpg

Hygiënische opslag

Speciale HACCP rekken voldoen aan de hoogste hygiënische normen. Ze zijn geschikt voor allerlei toepassingen in bijvoorbeeld de gezondheidszorg, laboratoria, apotheken en in de hotel- , catering- en voedselbranche.

grootvakstelling_11.jpg

Middelzware rekken

Middelzware rekken worden gebruikt voor de opslag van goederen die te groot en/of te zwaar zijn voor een legbordrek. Met name grote dozen en/of kratten kunnen moeiteloos in het middelzware rek worden opgeslagen, waardoor u niet gelijk een groot palletrek hoeft aan te schaffen.

bandenstellingen5.jpg

Bandenrekken

Voor het overzichtelijk opslaan van uw zomer- en/of winterbanden kunnen wij meerdere soorten bandenrekken aanbieden. Er is een volledig gelakt bandenrek (Epsivol) leverbaar of een volledig verzinkt bandenrek (Metalsistem). Een platform over bandenrek is ook leverbaar.

inrijstellingen4.jpg

Inrijstellingen

Inrijstellingen zijn uitermate geschikt voor de opslag van homogene goederen en kunt u uw opslagcapaciteit verdubbelen.

Winkelinrichting met onze winkelrekken

Winkelrekken

Onze Metalsistem legbordrekken en accessoires zijn uitstekend te gebruiken als winkelrekken voor de inrichting van uw winkel.

doorrolstelling-5-verkleind.jpg

Doorrolrekken

Een doorrolrek (Flowrack) voor dozen en bakken is een dynamische vorm van opslag bedoelt om de kosten voor het proces rond uw orderpicking te verlagen. Het doorrolrek is toepasbaar in zowel een legbord- als een palletrek.

Contact

Terugbelverzoek Geef ons uw nummer en wij bellen u terug!
Vul a.u.b.uw naam in
Vul a.u.b.uw telefoonnummer in
Dank u! Wij hebben u verzoek ontvangen en bellen u z.s.m. terug.

Contacteer ons

JuRo Unirek bvba
Isabella Haeckstraat 15-G
B-9070 Destelbergen
T. 09/324.84.52
E. info@jurounirek.be

Openingstijden

Ma t/m vr 08:00 - 17:00 uur

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch
bereikbaar van 08:00 uur tot 17:00 uur

Showroom: op afspraak

Financieel

Btw: BE 0561.953.068

Bank: KBC BE76736006987195

 

 

 

Search