Toebehoren

Toebehoren en accessoires

Ons assortiment bestaat niet alleen uit verschillende soorten magazijnstellingen. Ook voor aanverwante artikelen ben u bij ons aan het juiste adres.
stapelrekken3.jpg

Stapelrekken

Voor het opslaan van goederen zonder dat u een vaste magazijnstelling nodig hebt leveren wij stapelrekken. Hierdoor blijft u flexibel in uw opslagmogelijkheden en kunt u deze aanpassen wanneer u wilt. Stapelrekken zijn vervaardigd van thermisch verzinkt staal.
kunststof_bakken_05.jpg

Kunststof bakken

In veel magazijnen liggen vooral de kleine materialen overal verspreid. Heeft u daar ook zo’n hekel aan? Wij kunnen u hierbij prima van dienst zijn door ons aanbod van een groot assortiment kunststof bakken, kratten of palletboxen.
aanrijbeveiligingen4.jpg

Aanrijdbeveiliging

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het gebeurt dagelijks, er ontstaat een schade in uw magazijn. Deze kunt u zelf te veroorzaken maar het kan ook een collega of medewerker overkomen.
scheidingswand_hekwerk_10.jpg

Scheidingswanden

Binnen veel bedrijven zijn er bepaalde ruimtes waar kostbare materialen liggen. Ook kan het zijn dat er producten worden geproduceerd die veilig achter slot en grendel moeten worden bewaard. Wij leveren scheidingswanden welke verkrijgbaar zijn in allerlei afmetingen.

werktafels_15.jpg

Werkbanken/werktafels

Een werktafel of werkbank met als basis een onderstel van Metalsistem is een uitstekende en betaalbare oplossing. Deze werktafels kunnen worden geleverd met diverse soorten bovenbladen. U kunt ook alleen het onderstel aanvragen.
alltrex-header-640.png

Altrex trappen/ladders

De ladders en trappen van Altrex. Sterk, stabiel en comfortabel. Met de ladders en trappen van Altrex ga je eenvoudig én veilig de hoogte in. Vouwladders, schuifladders, telescoopladders, reformladders of enkele ladders. We hebben het allemaal.

bedrijfswageninrichting_02.jpg

Bedrijfswageninrichting

De Metalsistem legbordrekken zijn door de veelzijdigheid uitstekend te gebruiken voor de inrichting van uw bedrijfswagen. Van standaard oplossingen tot maatwerk, er zijn vele mogelijkheden en accessoires.

Contact

Terugbelverzoek Geef ons uw nummer en wij bellen u terug!
Vul a.u.b.uw naam in
Vul a.u.b.uw telefoonnummer in
Dank u! Wij hebben u verzoek ontvangen en bellen u z.s.m. terug.

Contacteer ons

JuRo Unirek bvba
Isabella Haeckstraat 15-G
B-9070 Destelbergen
T. 09/324.84.52
E. info@jurounirek.be

Openingstijden

Ma t/m vr 08:00 - 17:00 uur

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch
bereikbaar van 08:00 uur tot 17:00 uur

Showroom: op afspraak

Financieel

Btw: BE 0561.953.068

Bank: KBC BE76736006987195

 

 

 

Search